lauantai 25. lokakuuta 2008

Kukkakranssi ja ruusuja ikkunan alla





Tuli pitkästä aikaa maalailtua.. Oikeastaan en ole kumpaankaan oikein tyytyväinen, mutta harjoittelukappaleina menevät...Ruusuaiheeseen otin osviittaa kirjan valokuvasta ja kranssin tein tajunnanvirtana. Vitsit, blogin kuvakapasiteetti näyttää lähestyvän loppuaan. Laitoin siksi nämä pienempinä kuvina.

4 kommenttia:

Rouva Nordman kirjoitti...

Minusta molemmat ovat hienoja! Kuvakapasiteetti loppumassa! Ääk! Mitä sitten pitää tehdä?

Anonyymi kirjoitti...

Kuvat voi laittaa esim flickr.comiin ja kuumalinkata niin että näkyvät täällä normaalisti. Niin muut ainakin tekevät

Jadelia kirjoitti...

Minna, kiitos vinkistä. Kuumalinkata? En kyllä sitä osaa...Jos voisit antaa siitä jonkun pienen vinkin, jolla pääsisin alkuun:)
t. Jadelia

Anonyymi kirjoitti...

Bloggerin ohjeissa näemmä sanotaan, että "Jos valokuva, jonka haluat lisätä blogiisi, on jo Webissä, sekin sopii. Kerrot vain meille, missä se on."
Eli, kuva ladataan jonnekin muualle mihin saa kuvia ilmaiseksi, ja kuvan suora osoite (niin että lopussa on .jpg) laitetaan tänne.

En nyt ole bloggeria käyttänyt, muttaa ilmeisesti se on siinä hyvin mahdollista. Ilmaisia kuvanlaittopaikkoja on ainakin tuo flickr ja imageshack. Niitä löytyy enempikin kun googlaa 'host a pic'

Et muuten ole sattunut näkemään mitään kolmiulotteisempia ilmaisia nukenkaavoja missään - päädyin tänne kun etsin sellaisia?